Kajomer

Loma-asuntojen vuokraamista ja rakentamista jo vuodesta
1989 lähtien

Kajomer on loma-asuntojen rakentamiseen erikoistunut rakennusliike.

Olemme 20 vuoden toiminnan aikana rakentaneet eri matkailukeskuksiin noin 70 asuntoa.

Meille laatu ja tyytyväinen asiakas on kunnia-asia.

Rakentamisen toteutamme korkeatasoisilla materiaaleilla ja huippuhienolla työn laadulla.

Viime vuosina toimintamme on keskittynyt Himokselle, johon olemme rakentaneet lähes
40 asuntoa.

Näin olemmekin Himoksen yksi merkittävin rakentaja. Olemme rakentaneet loma-asuntoja Himoksen lisäksi mm. Levillä ja Saariselällä.

HIMOS

Himos sijaitsee Jämsässä, eteläisessä Keski-Suomessa. Himoksen alue on kasvamassa kovaa vauhtia entistä vetovoimaisemmaksi, kansainväliseksi ja ympärivuotiseksi vapaa-ajankeskukseksi, joka tarjoaa aitoja ja monipuolisia elämyksiä. Talviurheilumahdollisuuksien ja Himos Areenan lisäksi Himoksella on runsaasti kesäaktiviteetteja. HimosLomien Himos Parkissa järjestetään useita festareita ja tapahtumia kesän mittaan. Voit pelata golfia Himoksen täysmittaisella 18-väyläisellä kentällä. Himokselle julkaistu kylpylähotellin aiesopimus, joka käynnisti hotellialueen sekä uusien alueiden kaavoituksen. Nyt on investointipäätösten vuoro. Lomaile ja viihdy Himoksella vuokrakohteissamme tai hanki kauttamme tontti ja oma loma-asunto eteläisen Keski-Suomen vapaa-ajan keskuksen parhaalta paikalta!

Kuikanhovi

Kuikanhovi on kahden asunnon paritalo uudella HimosYkkösen alueella. Nämä huoneistot on suunniteltu vaativampaankin makuun sopivaksi. Valoisissa huoneistoissa on väljät ja toimivat sisätilat sekä autokatos. Kaikki palvelut ovat aivan vieressä; kauppa, ravintolat, tuleva golfkenttä, uimaranta ym. 100-200 m, rinteet n. 400 m päässä. Kuikanhovia sopii hyvin niin perhekäyttöön kuin yrityksille.

Himoskotka 2

Uljas Himoskotka, jossa neljä huoneistoa samassa rakennuksessa. Näyttävä kokonaisuus niin sisältä kuin päältäkin. Mökin tuvassa on hyvin varusteltu keittiönurkkaus, jonka suurista ikkunoista avautuu upea näkymä rinteille. Rinteisiin, laduille ja moottorikelkkareiteille on vain muutama kymmenen metriä. Tämä kahdeksan hengen huoneisto sijaitsee rakennuksen yläkerrassa. Mökin alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, jossa molemmissa kaksi yksittäistä sänkyä. Yläkerrassa on parvi, jossa yksittäiset sängyt neljälle.

LEVI

Levi tunnetaan Levin matkailukeskuksesta, joka on Suomen suurin talviurheilukeskus. Levillä on 43 pituudeltaan ja vaativuudeltaan vaihtelevaa laskettelurinnettä ja Suomen suurin hiihtokoulu. Levillä on myös kaksi Suomen kolmesta gondolihissistä. Laskettelun lisäksi Levillä on monipuoliset mahdollisuudet harrastaa muun muassa maastohiihtoa, moottorikelkkailua ja koiravaljakkoajelua. Levi vetää matkailijoita puoleensa myös kesällä, jolloin Levillä voi harrastaa muun muassa vaellusta, pyöräilyä, kalastusta ja golfia.

Hillakka B

Hillakka B sijaitsee Keski-Rakan alueella kolmen huoneiston rivitalossa. Levin keskustan palvelut ovat vain vajaan kahden kilometrin päässä mökistä. Huoneiston alakerrassa on tupakeittiö, makuuhuone, sauna ja pesuhuone, jossa myös WC. Yläparvella, jossa mahtuu seisomaan, on kaksi kaapistolla erotettua makuutilaa. Yhteensä parvella on tilat neljälle hengelle.

Tunturinlaita 4A, Levi

Uusi, tasokas ja tilava alppitalohuoneisto Levi-tunturin juurella. Keskustan palvelut kävelymatkan ovat päässä n. 200m. Makuuhuoneita kolme, joissa jokaisessa huoneessa sängyt voi siirtää erilleen.  Olohuoneessa on vuodesohva. Huoneisto on laadukkaasti sisustettu ja siinä erillinen kuivaus-huone, sekä iso parveke. Hiihtolatu on aivan vieressä ja taloyhtiössä on lämmin suksien-huoltotila. Asukkaiden käytössä on yksi autokatospaikka.
TONTIT

Kajomerilla on vapaa-ajan lomakeskuskohteiden vapaita tontteja niin Himoksella kuin Levillä. Lisäksi meiltä löytyy tontteja myös Pälkäneeltä ja Sappeelta.

Himoksen tontit sijaitsevat aivan golfkentän läheisyydessä Himoksen ydinalueella ja Levin tontit sijaitsevat muutaman kilometrin päässä rinteistä.

Soittele, kerron tonteista lisää!
Kajomer Kari Jokinen
sähköposti: kari.jokinen@kajomer.fi puhelinnumero: +358 400 237 503

Ota yhteyttä

2 + 8 =

osoite

Pihlintie 4, 36600 Pälkäne

© Kajomer 2018

Site desing by Artio Oy